FOTO/ PRIČA O ROBIJAŠU KOJI LOMI ŽENSKA SRCA

Sretno je oženjen i ne priznaje da je ubica!

Zabava20.06.14, 19:50h

Sretno je oženjen i ne priznaje da je ubica!
Plavooki osuđenik ima i tetovažu suze ispod oka, koju nije želio da komentariše. To je inače simbol bandi, kojim se obično obilježava broj ubijenih ljudi, a Miks je samo kratko rekao da je takav život iza njega

 

Plavooki osuđenik Jeremy Meeks (30), koji je optužen za posjedovanje oružja i povezanosti sa bandama, otkrio je u intervjuu iz zatvora da je ranije služio devet godina u zatvoru zbog krađe, ali da su ti dani iza sada iza njega.

 

Meeks je inače oženjen i ima dijete, a od supruge je saznao za svjetsku slavu koju je stekao zahvaljujući svojoj fotografiji sa hapšenja.

 

jeremy-meeks1

 

"Posjetila me je žena i rekla mi je da "iskačem" svuda na Facebooku. Zahvalan sam na pažnji, ali samo želim da svima poručim da to nisam ja uradio", izjavio je Meeks iza stakla.

 

Osuđenik koji je zaludeo žene širom svijeta ima i tetovažu suze ispod oka, koju nije želio da komentariše. To je inače simbol bandi, kojim se obično obilježava broj ubijenih ljudi, a Meeks je samo kratko rekao da je takav život iza njega.

 

jeremy-meeks3

 

Catherine Anger, njegova majka, tvrdi da je njen sin nevin i da su ga uhapsili samo na osnovu predrasuda i brojnih tetovaža koje posjeduje. Ona je na sajtu gofundme osnovala stranicu sa prikupljanjem novca za oslobađanje sina.

 

meeks-s-mamom

 

Za sada je prikupljeno 398 dolara od 25.000, koliko je potrebno za kauciju.

 

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook