DVIJE MINUTE JEDNOSTAVNO NISU DOVOLJNE

Tehnika koju bi muškarac morao da primjenjuje u krevetu

DEPO PLUS18.06.14, 18:40h

Tehnika koju bi muškarac morao da primjenjuje u krevetu
Većina muškaraca doživi orgazam nakon nekoliko minuta penetracije i smatraju da je to dovoljno. Međutim, pitanje je šta partnerka ima da kaže na sve to

Odgađanje ili kontrolisanje orgazma je tehnika kojom muškarac namjerno produžava seksualni čin u korist svoje partnerke.

 

Drugim riječima, to je nešto što bi svaki muškarac trebao da radi, ukoliko njegovoj partnerki treba više vremena za postizanje orgazma, piše Hot.net.hr.

 

Mnogi muškarci bez razmišljanja dožive orgazam nakon dva minuta seksa, okrenu se na drugu stranu, ostavljajući partnerku nezadovoljenu.

 

Da ne bi bilo zabune, ovdje nije riječ o preuranjenoj ejakulaciji s kojom neki muškarci imaju problema. Jer to je neugodan problem (ali popravljiv), za koji bi svaka žena trebalo da ima razumijevanja.

 

Većina muškaraca doživi orgazam nakon nekoliko minuta penetracije i smatraju da je to dovoljno. Međutim, pitanje je šta partnerka ima da kaže na sve to.

 

Svaka žena ima svoje preferencije, ali ako joj dva-tri minuta nisu dovoljna (ne pričamo o seksu na brzaka i ne pričamo o situacijama kad ste umorni), saznajte šta bi muškarci trebalo da znaju.

 

Tehnika je jednostavna; kad muškarac osjeti da je blizu vrhunca, treba da stane na kratko, zatim opet nastavi i tako nekoliko puta.

 

Nema goreg od sebičnog partnera koji misli samo na vlastito zadovoljstvo. Seks bi trebalo da bude zabava u dvoje, tako da oba partnera uživaju i budu zadovoljni.

 

Osim toga, nije sve u penetraciji. Mnogi zaboravljaju na važnost predigre, koju mnoge žene stavljaju na prvo mjesto, ali njihovi partneri to ignorišu.

 

(Hot.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook