KAD NEŠTO NE ŠTIMA

Evo zašto varaju žene, a zašto muškarci

DEPO PLUS18.06.14, 15:45h

Evo zašto varaju žene, a zašto  muškarci
Ako su poznati razlozi zašto varaju i žene i muškarci, neke veze mogu biti spašene.


Varanje je kao napalm u odnosima i za paljenje iskre podjednako mogu biti krivi i muškarci i žene.

 

Ako su poznati razlozi zašto varaju i žene i muškarci, neke veze mogu biti spašene. Prema istraživanju britanskog portala za pronalazak partnera EliteSingles, većina muškaraca ne zna zašto to rade. Isti odgovor dala je i jedna trećina žena koje su sudjelovale u istraživanju koje je obuhvatilo 667 muškaraca i žena.

 

Oni koji znaju zašto to rade, najčešće su odgovorili da žele isprobati seks s nekim drugim (28 %), njih 25 % reklo je da varaju jer im je u vezi dosadno i 12% je onih koji su varali jer su ze zaljubili u drugu osobu.

 

Žene najčešće varaju jer im je veza postala dosadna (35 %), a 27 % njih varaju jer su se zaljubile u drugoga i htjele su spavati s nekim drugim (16 %). Najmanje je žena i muškaraca koji su se upustili u varanje da se osvete partneru koji ih je prevario.

 

Ovi rezultati otkrili su da muškarci više varaju zbog fizičke privlačnosti, dok se žene upuštaju u to zbog emotivnih razloga. Istovremeno, upitani preko koje vrste nevjere bi teško prešli, muškarci su najčešće izabrali upravo fizičku nevjeru, a žene emocionalnu.

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAl, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook