'VEĆ SMO VAS APSOLVIRALI'

Kako je atraktivna Brazilka spontano ismijala Hrvate

Zabava18.06.14, 12:30h

Kako je atraktivna Brazilka spontano ismijala Hrvate
Najpoznatija plaža na svijetu - Copacabana - nudi sve što vam treba. Igra se nogomet, odbojka, 'nogo-odbojka', vježba se na sve strane, džogira, pije, viče i spava na pijesku. Naravno, ima i ljepotica…

Nije mit nastao u Photoshopu - Copacabana je zaista ugodno popunjena ljepoticama. Slučajnim odabirom zaustavili smo jednu i odmah se uhvatili nogometnih tema.

 

'Iz Hrvatske ste? Ha, ha... Vas smo već apsolvirali', počela je simpatična Clarissa, djevojka koja živi u susjedstvu. Naravno, burno je reagirala na potpitanje o sucu iz Japana koji im je 'poklonio' penal. Čak nam se malo i narugala…

 

'Krađa? Ma kakva krađa. Glupost. Ono se može i ne mora svirati kao penal, a ionako sam potpuno uvjerena da bi Brazil zabio do kraja utakmice. Uostalom, završilo je 3:1', rezonira Brazilka. Nije zadovoljna igrom ali - vjeruje.

 

'Ni protiv vas ni protiv Meksika nismo igrali kako znamo, ali probudit će se Brazil i uzet će naslov svjetskog prvaka. Vidjet ćete', završava Clarissa i nastavlja šetnju sa psom po najvećoj plaži svijeta.

 

Copacabana - Brazilka Clarissa

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook