VIDEO/ ZA JEDAN DAN VIŠE OD 200.000 PREGLEDA

Skinula se do kraja: Kako je nastao vrući Lanin hit o kojem bruji cijeli region?

Zabava17.06.14, 16:58h

Skinula se do kraja: Kako je nastao vrući Lanin hit o kojem bruji cijeli region?
Kako je nastala pjesma koja je u zadnja 24 sata postala glavna tema na internetu, te digla toliki interes da na neko vrijeme zaledi službeni Youtube kanal Lane Jurčević, otkriva njena autorica

 

Nakon što je preko vikenda "uzburkala" društvene mreže najavnim fotografijama za svoj spot, Lana Jurčević nam donosi svoju novu pjesmu u znaku pravog ljetnog hita. Objavljen jučer u podne, u samo 24 sata na stranicama Youtubea, Lanin novi video spot za pjesmu „Majica“ privukao je 200.000 pogleda! U pomalo provokativnom izdanju, Lana je odlučila zavodljivim ritmom i slikom započeti novu ljetnu sezonu.


Kako je nastala pjesma koja je u zadnja 24 sata postala glavna tema na internetu, te digla toliki interes da na neko vrijeme zaledi Lanin službeni Youtube kanal, govori upravo Lana Jurčević:


- Nisam mogla spavati jedan dan, pa sam vrtila fotke na Instagramu, dok nisam došla do 'selfija' jednog svjetskog pjevača koji je bio obučen u najobičniju, pamučnu, bijelu majicu. Prva asocijacija mi je bila kolikim je ženama na svijetu on privlačan i onda mi je samo krenula melodija: 'Ja bi htjela biti ta, majica na tebi'. Baš smo se igrali s tekstom, tražili fora metafore, nešto ljetno i neopterećeno. Htjeli smo da pjesma zabavi ljude i nije li to jedini smisao stvaranja glazbe? Ozbiljnih pjesama sam imala do sada zaista mnogo, a nikad nisam imala neku ovog tipa, pa je izazov bio još veći i, čini se, da je upalio. Fayo i ja smo u 2 ujutro tipkali poruke, naizmjenično bacali stihove, smijali se samima sebi... I eto, napravili smo 'Majicu', snimili spot i pustili ga van.

 

lana-majica2


Video spot za pjesmu „Majica“ sniman je na ekskluzivnoj zagrebačkoj lokaciji, a za njegovu realizaciju pobrinuo se redatelj Dario Radusin. Produkciju spota radila je Lanina firma La Lux, a na setu je korištena profesionalna filmska oprema.


Muziku nove pjesme potpisuje sama Lana Jurčević, dok je autor teksta Faruk Buljubašić - Fayo. Za aranžman i produkciju zaslužni su Natko Smoljan i Shalla iz grupe Connect.

 

Na snimanju ovog zanimljivog video uratka sudjelovalo je preko dvadeset ljudi. Zabavna, duhovita i koketna igra između vlasnice luksuzne vile koju je u spotu utjelovila Lana i njezinog čistača bazena, kojeg je utjelovio Marko Vukotić, daje pravu sliku vrckaste ljetne avanture.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook