EVO KAKVE MUKE VAS ČEKAJU

Počinje nogometno ludilo! Mali vodič za preživljavanje mundijala za - žene

ŽENA iN12.06.14, 08:58h

Počinje nogometno ludilo! Mali vodič za preživljavanje mundijala za - žene
Tekme se igraju u večernjim terminima. Ova danas na primjer, počinje u 22 sata

Kad Kovačevi Vatreni momci večeras u 22 sata istrče na zeleni travnjak stadiona u Sao Paulu za mnoge će djevojke, supruge, majke, prijateljice i kćeri započeti mjesec u kojem na muškarce neće moći računati.

 

Danas počinje Svjetsko nogometno prvenstvo, a za sve one pripadnice ljepšeg spola koje ne znaju ni koliko igrača ima koja momčad donosimo mali vodič za preživljavanje mundijala.

 

1. Bitno je zapamtiti da se SP u nogometu održava svake četiri godine. Izdržite tih mjesec dana.

 

2. Prvenstvo se igra u Brazilu i to u večernjim terminima zbog vremenske razlike. Najranija utakmica počinje u 18 sati, a najkasnija u ponoć. Večeras Hrvatska otvara s Brazilom u 22 sata.

Iskoristite zato popodne za druženje s njim, a večeri mu prepustite i nemojte ga pitati kad se vratio kući s gledanja tekme.

P.S. Utakmica traje 90 minuta, plus poluvrijeme, eventualno produžeci i pucanje penala.

 

3. Hrvatska u prvom kolu igra večeras (12. lipnja) pa dalje 19. i 23. lipnja pa je najbolje da za te dane ne planirate zajedničke aktivnosti.

Radije otiđite  u kino s prijateljicom, posjetite kozmetičarku, pročitajte knjigu, izađite u grad. Iskoristite to vrijeme za sebe i nadoknadite propušteno. Aktivnosti s djecom suprugu ostavite za trenutke kad se ne igra.

 

4. Probajte dati nogometu priliku i odgledati barem jednu tekmu s njim. Možda vas ponese navijački zanos. Ako ništa drugo, neki su igrači zaista zgodni. Samo to nemojte reći na glas. Nije bitno kako izgledaju već kako igraju!

Možete probati i organizirati gledanje tekme sa svojim prijateljicama. S njima na glas komentirajte što god vam drago.

 

5. Dogovorite zajedničke aktivnosti u terminima kad nema utakmica. Otiđite na izlet u subotu na primjer, ili rezervirajte vikend za dvoje nakon što sudac posljednjim zviždukom označi kraj prvenstva.

 

6. Ako želite zaraditi dodatne bodove, napunite hladnjak njegovim omiljenim pićem i osigurajte dovoljno grickalica. Predložite mu da pozove prijatelje da gledaju utakmicu kod vas.

 

7. Zaposlite ga kad ne gleda utkamicu. Neka iznese smeće, prostre veš, opere suđe i pomogne vam u kućanskim poslovima. Nemojte mu to predlagati dok traje utkamica.

 

8. Ako želite mir u kući, nemojte mu reći "to je samo igra" ako Hrvatska izgubi utakmicu.

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook