FOTO / NOVA NAGRADNA IGRA

Sergej Trifunović i Chipsy vode vas na utakmicu Barcelone

Biznis Klub10.06.14, 16:20h

Sergej Trifunović i Chipsy vode vas na utakmicu Barcelone
Brend Chipsy, kompanije Marbo koja je dio PepsiCo grupe, predstavio je danas medijima u Sarajevu svoju novu nagradnu igru "Navijaj uz Chipsy".

 

 

- Nagradna igra je dio naše kampanje koje povezuje zadovoljstvo konzumacije Chipsy proizvoda, jednog od omiljenih brendova u regionu s jedinstvenom strasti prema fudbalu - kazala je direktorica marketinga za zapadni Balkan kompanije PepsiCo Dunja Ivanović.



Po njenim riječima, nagradna igra će trajati osam sedmica i tokom svake će biti podijeljeni vaučeri za trodnevno putovanje za dvije osobe u Barcelonu, kao i po dvije karte za utakmice čuvenog FC Barcelona. Nagradna putovanja će biti realizovana u septembru i oktobru. Nagrađenima će društvo u navijanju na utakmici praviti Chipsy brend ambasador Sergej Trifunović.



Pored ovih glavnih sedmičnih nagradnih putovanja i osvajanja karata za utakmice FC Barcelona, obezbjeđeno je i mnoštvo drugih nagrada u vidu pravih navijačkih setova. Planirane su 24 nagrade dnevno, a svaka podrazumjeva kutiju Chipsy Cheers proizvoda i Chipsy majicu.



- Fudbal je jedna od najvećih životnih strasti za njegove ljubitelje i igrače. Tako je svima poznata ta iskonska veza između fudbala i grickanja čipsa - kazao je ambasador brenda Chipsy Sergej Trifunović.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook