FOTO/ PJEVAČICA U RUKAMA ADE KARIŠIKA

Lepa Brena skockana za svaku priliku, pa i kada pomaže nastradalim u poplavama

Zabava05.06.14, 13:41h

Lepa Brena skockana za svaku priliku, pa i kada pomaže nastradalim u poplavama
Vješte ruke Ade Karišika su za tren oka sredile pjevačicinu frizuru, a Brena je pokazala da mora biti skockana baš za svaku priliku, pa i kada je u pitanju humanitarna akcija, ovoga puta organizovana za pomoć bh. građanima nastradalim u poplavama


 

Lepa Brena prva je stigla u šminkernicu i frizeraj BHRT-a,kako bi tip-top ušla na snimanje emisije „Ljudi ljudima - Pozovi i pomozi“, koja je sinoć emitovana na mreži bh. kanala.

 

Vješte ruke Ade Karišika su za tren oka sredile pjevačicinu frizuru, a Brena je pokazala da mora biti skockana baš za svaku priliku, pa i kada je u pitanju humanitarna akcija, ovoga puta organizovana za pomoć bh. građanima nastradalim u poplavama.

 

lepa-brena-1

 

Inače, Brena svoju kosu vrlo rado prepušta u ruke poznatog sarajevskog frizera, a kako Karišik sam priznaje, popularna pjevačica je među njegovim najdražim klijentima.

 

A dok je Ado vrijedno radio, Brena je bila na stalnoj telefonskoj vezi sa suprugom Bobom Živojinovićem i raspitivala se da li je sve pod kontrolom, nakon čega se uputila na svoje mjesto u sti+udiju BHRT-a i obavila humani zadatak javljajući se na telefon brojnim građanima koji su svakim svojim pozivom donirali po dvije KM.

 

lepa-brena-3

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/N.Novaković)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook