FOTO/ 'KRAJINA ZA ZMAJEVE'

Cazinjani snimili spot podrške za bh. reprezentaciju!

Zabava04.06.14, 12:25h

Cazinjani snimili spot podrške za bh. reprezentaciju!
Za Krajišnike, Zmajevi su puno više od samog nogometa i običnog navijanja pa je takva i podrška koja će im biti upućena uoči samog početka Svjetskog prvenstva u Brazilu

Plasman nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na Svjetsko prvenstvo u nogometu burno je i s velikom radošću proslavljen u cijeloj Cazinskoj Krajini. Za Krajišnike, Zmajevi su puno više od samog nogometa i običnog navijanja pa je takva i podrška koja će im biti upućena uoči samog početka Svjetskog prvenstva u Brazilu.


Krajina za Zmajeve, radni je naslov spota koji je tokom proteklog vikenda sniman u Cazinu, a kojeg je obilježila ogromna pozitivna energija, kako navijačkih grupa Ljuti Krajišnici, „Šejtani“ i BH Fanaticosi, tako i brojnih građana, mladih i djece. Svi su željeli dati svoj doprinos navijanju za Zmajeve i pokazati da je Cazinska Krajina uz njih. 


 Spot se snima pod pokroviteljstvom Općine Cazin i Udruženja Srce Cazina. 


–„Navijači iz Cazinske Krajine zaslužuju svaku podršku i nije bilo nimalo dileme oko toga da im se stavimo na raspolaganje po ovom pitanju. Velika je vrijednost u ovdašnjim ljudima i pozitivnoj energiji koju ćemo na ovaj način poslati našoj nogometnoj reprezentaciji, ostatku zemlje i Bosancima i Hercegovcima širom svijeta“, kazao je načelnik općine Cazin mr. Nermin Ogrešević.    

 
Spot izrađuje Kreativni tim Gruppa iz Sarajeva na čelu sa Dinom Moćević i Amelom Pagano, a Krajišnici su već tokom snimanja pokazali kako se srcem voli i navija za boje svoje domovine i šta sve mogu Cazin i Cazinska Krajina. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook