FOTO / TRI DANA PIVA I MUZIKE

Nastupom 'Majki' završen treći Sarajevo Beer Festival

Zabava02.06.14, 12:36h

Nastupom 'Majki' završen treći Sarajevo Beer Festival
Nastupom hrvatskog rok benda ''Majke'' sinoć je na otvorenom dijelu olimpijske dvorane Zetra završeno ovogodišnje izdanje jednog od najvećih muzičkih događaja u BiH - Sarajevo Beer festivala

 

Festival je u ovom trećem izdanju potvrdio veliko zanimanje publike za muzičke događaje ovog tipa.



Tokom tri festivalske noći održano je osam koncerata, od kojih su dva dana priređena po tri, a posljednju noć dva koncerta. Svi koncerti bili su izuzetno posjećeni, a publika je uz kvalitetnu ponudu različitih vrsta piva uživala u bogatom festivalskom programu.



Sinoćnji završni koncert počeo je nastupom slovenskog benda "Magnifico", a završen odličnom svirkom "Majki" u kojoj je uživalo nešto manje publike u odnosu na prethodne večeri, s obzirom na stalnu kišu koja nije prestajala padati cijelu noć. No, to nije uspjelo spriječiti dobru zabavu prisutnih fanova koji su plesali na kiši, uživajući u rok svirci.



U ovogodišnjem festivalskom izdanju nastupili su "Cubismo", "Let 3", "Bombaj štampa", "Letu Štuke", "Bad Copy", "TBF", te "Majke" i "Magnifico".



Sve tri večeri 20 pivara učesnica programa izlagalo je 40 vrsta svojih proizvoda, uz ponudu predstavnika mesne i duhanske industrije.

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook