FOTO/ IPAK NE MOŽE ZAUSTAVITI VRIJEME

Opušteno lice Sharon Stone u deset dana otkrilo prave godine

Zabava30.05.14, 11:05h

Opušteno lice Sharon Stone u deset dana otkrilo prave godine
Sharon Stone jedna je od holivudskih ljepotica čija ljepota s godinama ne blijedi. Iako je njezino zlatno doba bilo prije 20 godina atraktivna glumica i danas s lakoćom plijeni pažnju. No osim iskustva i popularnosti, godine sa sobom donose i fizičke promjene poput opuštene kože, depigmentacije i, naravno bora


Kako bi zadržale čim duže mladenački izgled, brojne zvijezde posežu za estetskim korekcijama koje s lakoćom 'skidaju' godine s lica, ali samo privremeno.

 

Među najpopularnijim estetskim pomagalima trenutno su fileri koji gotovo trenutno popunjavaju lice, zatežu kožu i čine je blistavom i svježom, a čini se kako popularnom zahvatu nije odoljela niti lijepa Sharon Stone.

 

Naime, Sharon je nedavno posjetila Cannes gdje je bila glavna zvijezda crvenog tepiha za kojeg se specijalno pripremala i blistala punim sjajem. Osim besprijekorne linije glumica je ponosno isticala i savršeno lice koje nikako nije odavalo njene godine.

sharon-stone-1

 

No samo deset dana poslije, kada je čarolija moćnih filera za lice popustila 56 godina stara glumica je pokazala kako niti ona ne može zaustaviti vrijeme.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook