FOTO / UŽIVA U VEZI SA MLAĐAHNIM STUDENTOM

Tanja Dragović pokazala trudnički trbuščić

Zabava26.05.14, 17:45h

Vlaho Arbulić na svojoj je Facebook stranici objavio fotografiju na kojoj je u društvu svoje djevojke Tanje Dragović a na kojoj ponosno dižu majice, ona zbog trudničkog trbuščića, a on zbog mišića

tatjana dragovic naslovna

Vlaho Arbulić na svojoj je Facebook stranici objavio fotografiju na kojoj je u društvu svoje djevojke Tanje Dragović a na kojoj ponosno dižu majice, ona zbog trudničkog trbuščića, a on zbog mišića.

Koliko su zaljubljeni Tanja Dragović i Vlaho Arbulić zaista ne mogu sakriti. Vidi se to ponajviše na njihovim osmjesima koje zbog prinove koja će im uskoro uljepšati život ne skidaju s lica. Iako par još uvijek to službeno nije želio potvrditi, na Facebooku Vlahe Arbulića Tanja se pohvalila malenim trudničkim trbuščićem. Vlaho je pokazao svoje trbušne mišiće, a Tanja maleni zaobljeni trbuh.

TANJA DRAGOVIC TRUDNA

Da ova bivša supruga Gorana Ivaniševića i majka dvoje djece sa svojim 12 godina mlađim dečkom čeka bebu objavio je Story prije mjesec dana, a prelijepa Tanja navodno je već ušla u drugo tromjesečje.

Tatjana i maneken, muzičar i odlični student FER-a Vlaho romansu su započeli u teretani u kojoj su se upoznali, a nakon kratkog prijateljstva postali su par.

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook