NOVI PAR

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić se ljubakali na zagrebačkom aerodromu

Zabava26.05.14, 15:19h

Niko Kranjčar u pratnji djevojke glumice Zrinke Cvitešić sletio je na zagrebački aerodrom, a nogometaš se vratio zbog pregleda vezanog za ozljede koje je zadobio u zadnjoj utakmici njegovog matičnog kluba

zrinka cvitešić i niko krajnčarNiko Kranjčar u pratnji djevojke glumice Zrinke Cvitešić sletio je na zagrebački aerodrom, a nogometaš se vratio zbog pregleda vezanog za ozljede koje je zadobio u zadnjoj utakmici njegovog matičnog kluba.

O vezi Nike i Zrinke već neko se vrijeme šuškalo, ali par nije skrivao svoju zaljubljenost u javnosti pa su i na Plesu otvoreno pokazali svoju bliskost.

Podsjetimo, Zrinka je dva i pol mjeseca nakon prekida veze s Hrvojem Rupčićem pronašla sreću u vezi s pet godina mlađim Kranjčarom.

Niko se ozlijedio u subotu tijekom finala doigravanja za ulazak u Premiership koje je njegov QPR, gdje igra na posudbi iz Kijeva, na koncu izborio.

Hrvatski izbornik Niko Kovač čeka posljednje informacije o njegovom zdravstvenom stanju kako bi znao može li računati na njega za Brazil.

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook