FOTO/ MLADOŽENJU UPOZNALA U SARAJEVU

Raskošno vjenčanje na Kalemegdanu: Udala se Marija Karan

ŽENA iN24.05.14, 20:55h

Vjenčanje je održano u crkvi Ružica na Kalemegdanu. Ceremonija je održana pre 18 časova u krugu rodbine, najbližih prijatelja i kumova

udala se Marija KaranLijepa beogradska glumica Marija Karan udala se danas za holivudskog producenta Joela Lubina

Vjenčanje je održano u crkvi Ružica na Kalemegdanu. Ceremonija je održana pre 18 časova u krugu rodbine, najbližih prijatelja i kumova.

Blic.rs donosi ekskluzivnu fotografiju vjenčanja koje je u Srbiji izazvalo ogromana interes medija, ali je od istih ostalo skriveno.

Joel Lubin poznati je holivudski producent i agent koji zastupa neke od najvećih zvijezda, uključujući i Toma Cruisea, Colina Farrella, Zaca Efrona, Jennifer Aniston i druge. Osim toga on je i jedan od ljudi na vodećim pozicijama u Creative Artists Agency, vodećoj losanđeleškoj agenciji za pronalaženje talenata u području zabave i sporta.

Inače Marija Karan je svog budućeg muža upoznala prije nekoliko godina na Sarajevo Film Festivalu, a u julu 2010. s njim je ponosno prošetala crvnim tepihom kada se kao jedna od glavnih glumica u bh. filmu "Sevdah za Karima" poklonila pred sarajevskom publikom.

Marija Karan i Joel Lubin na SFF-u

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook