ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA

Trenutak u kojem s 13. sprata dvojica vatrogasaca padaju u smrt

Arhiva02.05.14, 19:22h

Dvojica mladih vatrogasaca poginula su u Šangaju pri padu s 13. kata tijekom gašenja požara u jednom stanu. Svoje posljednje trenutke dvojica su se kolega proveli grčevito se držeći jedan za drugoga

vatrogasci pogibijaQian Lingyun (23) i Liu Jie (20), gaseći požar na 13. katu zgrade u Šangaju, izbačeni su kroz prozor, no kineske vlasti nisu navele što ih je ozbacilo kroz prozor. Vjeruje se kako u stanu nije bio nitko osim vatrogasaca prilikom gašenja požara, prenosi Shanghai Daily.

U istom požaru ozlijeđen je još jedan vatrogasac.

Uzrok požara isto tako nije poznat, no vatrogasci su izvjestili kako se u stanu nalazilo mnoštvo električnih kabela i električnih uređaja uključenih u struju. Susjedi u toj zgradi rekli su vlastima kako se je stanu s tri prostorije živjelo nekoliko skupina stanara.

Jedan od svjedoka požara i nesreće u kojoj su poginula dvojica mladih vatrogasaca, istaknuo je kako je vidio da su se grčevito držali jedan za drugog prilikom pada. Prebačeni su u bolnicu odmah nakon pada, no ozljede su bile prevelike. Njihovi kolege ostali su u šoku i suzama te su rekli da su obojica ušli u vatrogasnu službu 2012. godine.

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook