ŠOKANTNI VIDEO

Zmija zgrabila samu sebe za rep i počela ga gutati!

Arhiva01.05.14, 21:59h

Iako je na YouTube postavljena još prošle godine, ovih se dana društvenim mrežama ponovno proširila krajnje bizarna snimka na kojoj zmija jede samu sebe

zmija jede samu sebe

Iako je na YouTube postavljena još prošle godine, ovih se dana društvenim mrežama ponovno proširila krajnje bizarna snimka na kojoj zmija jede samu sebe, prenosi Jutarnji.hr.

Na suludoj se snimci vidi šiljatonosa albino zmija kako je slasni zalogaj našla u vlastitom repu. Zgrabila ga je i polako počela gutati, ne shvaćajući da za ručak proždire vlastito tijelo. Toliko je snažno zagrizla da se vidi kako zapravo guta vlastitu krv.

Nije jasno što ju je nagnalo na ovaj potez ni kako je u konačnici sve završilo. Eksperti tvrde da je možda bila bolesna i da joj nije bilo jasno što čini.

Inače se ova vrsta hrani žabama, a za ljude je najčešće bezopasna. Općenito, kanibalizam u zmija nije česta pojava, a da zmija pojede samu sebe još je rjeđi slučaj.

Snimka je, kako prenosi Daily Mail, nastala u jednoj prodavaonici kućnih ljubimaca, koja je ovu zmiju nudila za 717 američkih dolara.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook