NAKON ŠTO JE 7. APRILA PRONAĐENA MRTVA

Otkriven uzrok smrti Peaches Geldof

Arhiva01.05.14, 15:46h

Suprug novinarke, TV-voditeljke i modela Thomas Cohen bio je u to vrijeme van kuće zajedno sa njihovim 23-mjesečnim sinom i zamolio je prijatelja da ode do njihove kuće pošto nije mogao da stupi u vezu sa njom

peaches geldof

Peaches Geldof je umrla od prekomjerne doze heroina, droge koja je ubila i njenu majku Paulu Yates, prenosi “Times”. Neposredno prije nego što je pronađena mrtva, ona je na Twitteru postala svoju fotografiju iz djetinjstva zajedno s majkom, a govorila je da nikada nije preboljela majčinu smrt.

Kako navodi “Times”, glavni inspektor Paul Fotheringham saopštiće rezultate toksikoloških analiza danas na saslušanju o istrazi.

Kada je 7. aprila nađena mrtva u njenoj kući, u blizini nije bilo pribora za korištenje droge i nije poznato ko ju je snabdijevao drogom.

Suprug novinarke, TV-voditeljke i modela Thomas Cohen bio je u to vrijeme van kuće zajedno sa njihovim 23-mjesečnim sinom i zamolio je prijatelja da ode do njihove kuće pošto nije mogao da stupi u vezu sa njom. U to vrijeme, čuvala je njihovog jednogodišnjeg sina Phaedru.

Kako se saznaje, Geldof se predozirala 2008. godine i duže vrijeme je koristila droge.

U posljednjem intervjuu Peaches Geldof je izjavila da je majčinstvo za nju “bio proces izlječenja”.

“Ranije nisam bila u miru sa samom sobom”, rekla je ona. “To je zato što sam živjela haotičnim načinom života, ali sada imam djecu i mogu da popravim stvari".

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook