OPTUŽEN ZA SVIREPO UBISTVO VLADISLAVE ČERVENKO

Ubica manekenke prevario ljekare: Vještaci ne znaju da li je Darijan Musić lud

Arhiva29.04.14, 21:41h

Trojica neuropsihijatara u izvještaju napisali da ne znaju da li je Musić bio uračunljiv dok je ubijao Vladislavu Červenko

Darijan Musić
Darijan Musić (27) uspio je da zbuni trojicu veštaka neuropsihijatara iz Kliničkog centra Vojvodine, koji su, nakon dodatnog sudsko-psihijatrijskog i psihološkog vještačenja, zaključili samo jedno, a to je da ne mogu da utvrde da li je Musić bio uračunljiv u momentu ubistva manekenke Vladislave Červenko (25) 12. novembra 2012. godine!

Igraju se s nama

Musić i na ponovljenom suđenju igra na kartu neuračunljivosti i tvrdi da se ne sjeća kada je i kako je svojoj djevojci nanio čak 53 povrede na tijelu u noći kad ju je brutalno ubio!

- Iako je jučerašnje ročište bilo zakazano još kad je ukinuta prvostepena presuda, nijedan od vještaka nije se pojavio u sudnici. Zbog toga je samo pročitan njihov izvještaj, u kojem piše da ne mogu da se izjasne o Musićevoj uračunljivosti. Ja sad ne znam da li se ti vještaci poigravaju s nama i našim osjećanjima - bila je ogorčena Tanja Červenko, sestra ubijene manekenke.

vladislava červenko i otac edmund
Vladislava i Edmund Červenko

Zbog lošeg zdravstvenog stanja, Edmund Červenko, Vladislavin otac, nije prisustvovao suđenju.

Odlazim iz Srbije

- Sve to tragično utiče na mene... Smatram da sudija Tamara Radović profesionalno vodi proces, ali zbog odluke Apelacionog suda da ponovi suđenje moja porodica ima velike finansijske i emotivne probleme. Zbog toga planiram da napustim Srbiju... Prodajemo imovinu i podneću zahtjev premijeru Vučiću i predsjedniku Nikoliću da mi odobre ekshumaciju ćerke, da i nju povedem sa sobom. Ja ovo više ne moram da trpim - rekao je on.

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook