DEPO TV/ GRAPOS-EXPO 2014. U GRAČANICI

Zašto bh. privreda može da preporodi ovu državu? A potrebno je tako malo...

Arhiva29.04.14, 13:17h

Na sajmu u Gračanici ove godine izlagalo je 298 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Italije, Austrije, Bugarske i Njemačke, a zabilježeno je blizu 25.000 posjetitelja

Grapos-expo 2014Prošle sedmice u Gračnici je, peti put po redu, održan Međunarodni privredni sajam „Grapos-Expo 2014.“, koji svake godine organizuje firma Boms-Expo u saradnji sa Općinom Gračanica, kao glavnog partnera sajma.

Cilj ovog sajma jeste promocija i međusobno povezivanje poduzetnika s domaćeg, ali i inostranog privrednog tržišta, te pozitivni utjecaj na stvaranje poduzetničke klime i intenziviranje privrede.

Na sajmu u Gračanici ove godine izlagalo je 298 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Italije, Austrije, Bugarske i Njemačke, a zabilježeno je blizu 25.000 posjetitelja.

O mogućnostima bh. privrede za DEPO TV govori direktor sajma „Grapos-Expo 2014." Nedžad Nuhanović. Proizvodne potencijale Pivare Tuzla predstavlja koordinatorica marketinga ove kompanije Zlata Smajić, a o kapacitetima mesne industrije "Menprom" govori šef komercijalne službe Faruk Ališehović.  

Na ovogodišnjem sajmu predstavljen je i novi bh. ovlašteni operater sistema za postupanje ambalažnim otpadom, čiji svrhu, namjenu i ciljeve prezentuuje direktorica Lidija Tomić.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook