HVALE VRIJEDAN POTEZ

Mtel posjetiteljima Muzeja RS obezbijedio besplatan ulaz do kraja 2014. godine!

Arhiva29.04.14, 10:32h

Jedna od najstarijih institucija i jedna od glavnih turističkih destinacija Banjaluke - Muzej RS, ovih dana dobio je prijateljsku podršku kompanije Mtel

muzej rs mtel

Jedna od najstarijih institucija i jedna od glavnih turističkih destinacija Banjaluke - Muzej RS, ovih dana dobio je prijateljsku podršku kompanije Mtel. Novo prijateljstvo omogućiće da se ova institucija još bolje pozicionira na kulturnoj sceni i ojača promocija kulturnih sadržaja.

Za sve zainteresovane za posjetu Muzeju RS, kompanija Mtel obezbijedila je besplatan ulaz i to do kraja 2014. godine. Besplatan ulaz odlična je prilika i za organizovane posjete učenika i građana. Želja nam je da privučemo što veći broj posjetilaca, kao i veću medijsku eksponiranost dešavanja u Muzeju, koja to svakako zaslužuju. Osim stalnih postavki, Muzej organizuje i druge sadržaje: edukativne radionice za djecu i omladinu, izložbe. U svojim Zbirkama Muzej čuva oko 35 000 eksponata, a specijalizovana muzejska biblioteka raspolaže sa 14 000 knjiga. Tu su i čuvanje, proučavanje, zaštita, izlaganje i publikovanje muzejske građe kao zajedničkog blaga koje je decenijama prikupljano.

Pozivamo vas da posjetite aktuelnu izložbu pod nazivom „PaleoŠTA? Kameni svijet ledenog doba” autora Ivane Pandžić, kustosa arheologa.

Kompanija Mtel u okviru društveno odgovornog poslovanja, i dalje će nastaviti da bude prijatelj kulture i institucija kulture.

Detaljnije na www.mtel.ba, www.muzejrs.com, kao i na zvaničnim Facebook stranicama: www.facebook.com/mtelbih i www.facebook.com/muzejrs.banjaluka.

(BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook