FOTO/ STANI PA GLEDAJ

Njoj je 60 i izgleda senzacionalno dobro...

Arhiva27.04.14, 14:42h

I dok mnogima pomisao na starenje izaziva određenu zebnju, Christie Brinkley pravi je dokaz da žene s godinama itekako mogu izgledati sve bolje i bolje. Mnogi ostaju zatečeni njezinom ljepotom, a mnogi u nevjerici gledaju u nju kada čuju da je nedavno na rođendanskoj torti ugasila, ni više ni manje, nego okruglih šezdeset svjećica

Christie Brinkley u 60. godiniMnogi govore da su današnje četrdesete nove dvadesete, no kada govorimo o Christie Brinkley, bez zadrške možemo reći da su šezdesete nove dvadesete. Atraktivna plavuša izgleda nevjerojatno dobro, a gdje god se pojavila, izaziva nevjericu svojim godinama i izgledom.

Besprijekorna linija, zanosno tijelo bez mane, širok osmijeh i duga valovita plava kosa, njezinu pojavu čine doista nezaboravnom, a danas šezdesetogodišnja Christie je poput dobrog vina – s godinama sve bolja i bolja.

Iako je Christie velika pobornica zdravog života, jako pazi što jede, ima čak i privatnog kuhara te, naravno, liniju održava redovitom vježbanjem, varate se ako ste mislili da  ova ljepotica, klasična mršavica, danima gladuje i satima vježba. Kako je nedavno sama otkrila, Christie je vegetarijanka te ne jede ni ribu ni mliječne proizvode, osim kozjeg i ovčjeg mlijeka, svakoga dana joj privatni kuhar priprema tri zdrava obroka, a dosta vremena posvećuje i vježbanju te je vrlo aktivna. Uživa u vožnji biciklom, surfanju, skijanju i plivanju, a zimi najčešće vježba jogu.

Christie Brinkley u 60. godini Christie Brinkley u 60. godini

Nedavno je Christie otkrila i same početke svoje slavne karijere supermodela te je rekla da je bila daleko od klasičnih mršavica koje su tada vladale modnim svijetom. 'Kada sam postala model, razlog mog uspjeha bio je upravo taj što nisam bila mršava kao ostale djevojke. Tada su me nazivali 'sportskim tipom' jer sam jedva uspijevala stati u odjeću koju su nam davali za snimanja.

Kako je ispričala u nedavnom intervjuu za Gloss magazin, bilo je to vrijeme kada su svi počeli aktivno vježbati, Jane Fonda je izdavala prve video vježbe, Olivia Newton-John je pjevala 'Let’s get physical!’ a Christie je bila djevojka sasvim novog i vrlo atraktivnog izgleda. Zahvaljujući tome dobivala je veliki broj poslova.

'Bila sam zdrava, surferica iz Malibua. Odlazila sam često na skijanje i bila vrlo aktivna. Jednostavno sam imala taj kalifornijski izgled. Prvi posao koji sam dobila uključivao je upravo poziranje u badiću.'

Tijekom svoje dugogodišnje karijere, koja je trajala više od četiri desetljeća, danas šezdesetogodišnja Christie snimala je kampanje za neke od najvećih imena u svijetu mode. Također je krasila naslovnice Voguea, Sports Illustrateda i Harper's Bazaara.

Iako je danas modna karijera iza nje, Christie bi i dvostruko mlađe kolegice pozavidjele na izgledu.

Christie Brinkley u 60. godini Christie Brinkley u 60. godini


(Tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook