ASIM SARAJLIĆ TVRDI

Nema razdora unutar SDA: Tihić je prihvatio smjenu Bakira Alispahića

Arhiva26.04.14, 15:37h

Na pitanje o glasinama vezanim za unutarstranačke podjele mišljenja, potpredsjednik SDA je odgovorio da se radi o čistim medijskim špekulacijama kojima se nastoji unijeti nemir i nesigurnost uoči oktobarskih izbora

Asim Sarajlić novaNakon što je Predsjedništvo Stranke demokratske akcije 7. marta 2014. godine smijenilo Bakira Alispahića, bivšeg direktora AID-a, iz rukovodstva Grupe za sigurnosnu politiku u Odboru za odbranu i sigurnosnu politiku Stranke demokratske akcije, na sinoćnjoj sjednici Predsjedništva stranke Bakir Alispahić je ponovo kandidovan, ovaj put za smjenu iz Kadrovske komisije.

- Zamjenik predsjednika Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović je jutros obavio razgovor sa Predsjednikom stranke Sulejmanom Tihićem pri čemu su usaglašena mišljenja oko razrješavanja dužnosti člana Kadrovske komisije SDA Bakira Alispahića, izjavio je za AgencijuNova.com Asim Sarajlić potpredsjednik stranke.

Na pitanje o glasinama vezanim za unutarstranačke podjele mišljenja, potpredsjednik je odgovorio da se radi o čistim medijskim špekulacijama kojima se nastoji unijeti nemir i nesigurnost uoči oktobarskih izbora, prenosi AgencijaNova.com.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook