SEKS SIMBOL U ZEMLJI

Kim Jong-un izazvao histeriju u ženskoj artiljerijskoj jedinici: 'Uh, što su dobre!'

Arhiva25.04.14, 18:18h

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un posjetio je na tajnoj lokaciji u blizini granice s Južnom Korejom ženski vod 851. artiljerijske postrojbe Korejske narodne armije kako bi im pokazao kako se lansiraju projektili

kim jong un sa ženamaSjevernokorejski vođa Kim Jong-un posjetio je na tajnoj lokaciji u blizini granice s Južnom Korejom ženski vod 851. artiljerijske postrojbe Korejske narodne armije kako bi im pokazao kako se lansiraju projektili. Čim je stigao, dobio je prijavak o planu paljbe, ali cijela je situacija umalo izmaknula kontroli.

Sudeći prema fotografijama koje su objavili državni mediji u Pjongjangu, Kima su saletjele razdragane dame u odorama, čije je veselje, zbog činjenice da rukama mogu pipnuti čovjeka kojeg smatraju u najmanju ruku hodajućim božanstvom, na trenutke prelazilo u neviđenu histeriju.

Na licima vojnikinja moglo se vidjeti da su od sreće na rubu plača, dok je Kim Jong-un stajao među njima sa zadovoljnim osmijehom na licu. Posebno se isticala, naravno, njegova frizura - popularna švercerica - a u pozadini se vidi dupke puna tribina na kojoj svi u jedan aplaudiraju prizoru za pamćenje.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook