FOTO/ PET MJESECI NAKON POGIBIJE

Kćerka Paula Walkera objavila dirljivu poruku na društvenim mrežama: 'Tata, nedostaješ mi...'

Arhiva22.04.14, 17:00h

Starateljstvo nad 15-togodišnjom Meadow, dobila je Paulova majka jer supruga pokojnog glumca nije sposobna da je čuva zbog pretjeranog konzumiranja alkohola. Ona je pristala da ide na liječenje od alkoholizma

Paul Walker
Iako djeca mnogih poznatih ličnosti žele da se pojavljuju u javnosti, kćerka pokojnog glumca Paula Walkera, Meadow, nakon očeve smrti nije željela da se izjašnjava za javnost, sve do sada.

Ova 15-togodišnjakinja je u nedjelju postala aktivna na društvenim mrežama pa je tako otvorila Facebook, Twitter i Instagram nalog, pa tek sada sa svojim prijateljima i pratiocima dijeli crno-bijele fotografije svog pokojnog oca koji je stradao u strašnoj saobraćajnoj nesreći.

- U želji da se izborimo protiv lažnih profila, otvorili smo tri prava profila Paulove kćerke Meadow. Bilo koji profil a da nije jedan od ova tri, je lažan i nema nikakve veze sa Paulom i Meadow - rekao je medijski tim pokojnog glumca.

Meadow Walker

Među fotografijama se pojavila i simpatična crno-bijela slika oca i kćerke koji skede jedan kraj drugog i gledaju se. I Walkerov prijatelj i kolega Vin Diesel često je na društvenim mrežama postavljao fotografije sa pokojnim glumcem i tada je izjavio:

- Kada sam čuo tragičnu vijest, odmah sam napustio snimanje, pokupio Michelle Rodriguez i krenuo u Los Angeles. Tada mi je njegov otac rekao: "Paul te je puno volio, niste morali svakog trenutka da budete zajedno kako bi ste se voljeli, tako da nemoj da brineš što nisi bio tu - istakao je otac poznatog glumca.

Nedavno je objavljena informacija da su "Paklene ulice" nastavile sa snimanjem zahvaljujući Paulovoj braći.

Meadow Walker

Starateljstvo nad 15-togodišnjom Meadow, dobila je Paulova majka jer supruga pokojnog glumca nije sposobna da je čuva zbog pretjeranog konzumiranja alkohola. Ona je pristala da ide na liječenje od alkoholizma. Meadow je takođe jedina tatina nasljednica pa se njeno bogatstvo sada cijeni oko 16 miliona dolara.

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook