ODGOVORIO NA NAPADE

Ćiro: Kome smeta Republika Srpska, nek se tjera u p***u materinu!

Arhiva22.04.14, 10:48h

Izjava proslavljenog stručnjaka Ćire Blaževića da bi kao selektor rado predvodio fudbalsku reprezentaciju Republike Srpske, pogodila je predstavnike 'Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 1991. godine'

ćiro ljutIzjava proslavljenog stručnjaka Ćire Blaževića da bi kao selektor rado predvodio fudbalsku reprezentaciju Republike Srpske, pogodila je predstavnike „Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 1991. godine“. Mladen Pavković, njihov predsednik, napao je javno trenera tuzlanske Slobode zbog, kako tvrdi, „flertovanja sa Dodikom, čelnim čovjekom tvorevine nastale na etničkim čišćenjiima Hrvata i Muslimana“.

- Srami se, Ćiro, sada si napokon razotkrio svoje pravo lice. Idi kod svog prijatelja Dodika u Banjaluku i tamo okončaj svoju bogatu sportsku karijeru. Mamić je imao pravo što te je otjerao iz Hrvatske, jer tebi je očito svejedno na čijoj si strani, odnosno tebe ne zanima ko je u vrijeme hrvatskog Domovinskog rata bio agresor, a ko žrtva - saopštio je Pavković.

Ćiro Blažević imao odlučan odgovor za predstavnika hrvatskih ratnih vojnih veterana, koji mu je pokvario uskršnje praznike.

- Mladen Pavković odgovara na sudu jer je napastvovao djevojčicu od 18 godina. To je ta moralna vertikala koja je sada udarila na mene, čovjeka koji je mnogo toga učinio za napaćeni hrvatski narod - bijesno je konstatovao Blažević uz razgovoru za ALO!SPRINT, a potom nastavio u svom stilu:

- Nabijem ja njega na ku*ac! Pa znaš šta je on za mene? Obična ku***na! Eto, to napiši u novine i nemojte da me zajebavate više - uspalio se Ćiro.

Potom, kada se malo smirio, dao nam je odgovor i na pitanje da li smatra da je pogrešio kada je izjavio da bi trenirao reprezentaciju Republike Srpske.

- Sve sam rekao ranije i ništa se nije promijenilo. Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovjek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek se tjera u p***u lepu materinu - poručio je Blažević.


 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook