NAMAMLJIVAO IH DA MU ŠALJU FOTOGRAFIJE

Otkriveno ko stoji iza stranice s fotografijama golišavih maloljetnica

Arhiva22.04.14, 10:04h

Ekipa Telegrafa otkrila je ko je maloljetnik koji je osnovao skandaloznu Facebook grupu 'Najveće drolje osnovnih i srednjih škola'. U pitanju je maloletni Renato E. iz Hrvatske, koji je koristeći lažni Facebook profil (pod korisničkim imenom Josip M.) prethodnih dana namamljivao djevojčice da mu u Inbox šalju svoje provokativne fotografije

slike maloljetnicaEkipa Telegrafa otkrila je ko se se krije iza skandalozne Facesbook grupe “Najveće drolje osnovnih i srednjih škola” na kojoj su objavljene provokativne obnažene fotografije malojletnih djevojčica iz zemalja u regionu, kao i njihova puna imena i prezimena.

Uz pomoć grupe United Bosnian Hackers došli smo do podatka da je osnivač grupe maloljetni Renato E. iz Hrvatske, koji je koristeći lažni Facebook profil (pod korisničkim imenom Josip M.) prethodnih dana namamljivao devojčice da mu u Inbox šalju svoje provokativne fotografije.


Među administratorima grupe našlo se još četiri korisnika pod lažnim imenima: Ante I., Kris B.s, Berem Orase i Jovanka Broz, a dokaz da je Renato E. osnivač skandalozne Facebook grupe predstavlja njegova prepiska sa izvjesnim M.N. do koje je došla redakcija Telegrafa.

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook