VIDEO/ SNAGA DOLAZI IZ SPOZNAJE DA NISTE SAMI

Portret djevojčica oboljelih od raka natjerat će vam suze u oči

Arhiva12.04.14, 19:44h

Djevojčice se nisu poznavale prije snimanja, ali brzo su sklopile prijateljstvo. Fotografija uistinu pokazuje da je zajedništvo moćan asistent u borbi proziv zloćudnih bolesti

portret djevojčica oboljelih od rakaFotografkinja Lora Scantling željela je pokazati koliko je važno zajedništvo u teškim trenucima.

Fotografirala je tri djevojčice iz Oklahome koje boluju od raka, piše Huffington Post. "Ponekad snaga dolazi iz spoznaje da niste sami", piše na fotografiji.

"Nikada nisam upoznala tri ljepše djevojčice u svom životu. Pune duga, sretne i snažne. Željela sam u jednom portretu uhvatiti nešto što će govoriti više od milijun riječi. Podizanje svijesti o raku ima posebno mjesto u mom srcu", rekla je Lora.

Na njoj se, s lijeva na desno, nalaze Rylie, Rheann i Ainsley. Rylie ima tri godine i bori se protiv raka bubrega. Rheann ima šest godina i boluje od raka mozga, a 4-godišnja Ainsley leukemiju.

Djevojčice se nisu poznavale prije snimanja, ali brzo su sklopile prijateljstvo. Fotografija uistinu pokazuje da je zajedništvo moćan asistent u borbi proziv zloćudnih bolesti.

"Bilo je dirljivo gledati ih kako se povezuju", rekla je Valeria Franklin, Rheannina mama.

 

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook