VIDEO/ TANJA RIBIČ U NOVOJ ULOZI

Đuro mi ne zamjera zbog seksa sa Žikom Todorovićem

Arhiva09.04.14, 10:41h

Slovenska glumica i supruga Branka Đurića, Tanja Ribič igra u u novom filmu Srđana Dragojevića 'Atomski zdesna', a u razgovoru za portal Blic.rs otkriva zanimljive detalje sa seta

Glumci iz BiH i regije na gala partyju agencije 'Zona'/ Foto: DEPO PORTALSlovenska glumica i supruga Branka Đurića, Tanja Ribič u novom filmu Srđana Dragojevića 'Atomski zdesna' igra suprugu čovjeka koji prodaje time sharing apartmane ljudima iz bivše Jugoslavije, ali je u tajnoj vezi s njegovim kolegom, koga glumi Srđan Žika Todorović.

U razgovoru za portal Blic.rs, Tanja otkriva detalje iz filma.

Osuđujete li žene koje varaju muževe?

- Ko sam ja da sudim o drugim ljudima?! I najveći zlikovci ne smatraju da rade nešto loše. Kad vidim kako glumac već iz daleka pokazuje da je negativac, odmah prešaltam kanal.

Jedan od protagonista je i vaš suprug Branko Đurić Đura. Da li ste jedno drugome davali savjete?
 
- Likovi su veoma lijepo napisani, tako da nije bilo nikakvih nedoumica. Uživali smo dok smo bili zajedno na setu. Inače, Đura je u slobodno vrijeme bio zauzet lokalnom Olimpijadom klikera, a ja spasavanjem i hranjenjem pasa lutalica (smijeh).

Sa Žikom Todorovićem imate scene seksa u toaletu. Da li vam je bilo neprijatno?
 
- Pa to nam je u opisu radnog mjesta. Kad dramaturgija i likovi to opravdaju, nema nikakvih problema. Super je kad je kolega još toliko fin kao što je Žika.

Branko Đurić, Tanja i Zala

To je ljubav

 Branko Đurić često ističe da je i dalje zaljubljen u suprugu Tanju s kojom ima ćerke Zalu i Elu.

- Odlično sarađujemo i jedno drugom smo najbolji kritičari. Želim da svaki trenutak provedem s njom, što znači da želim da je imam pored sebe i na poslu. Nema ništa ljepše od toga - rekao je nedavno Đura.

Kako je reagovao vaš suprug?
 

- Mi vrlo dobro poznajemo svoj posao.
 
Kako ste spremali ulogu i da li je u biti svakog ljudskog bića talenat za prevaru?

- Tip sam glumice koja se čitav život nesvjesno sprema za uloge skeniranjem različitih ljudi. Moj lik ima mnogo talenta za prevaru, ali ni traga empatije. Meni, koja privatno nisam ni sjenka tog lika, bilo je veoma zabavno.

U “Atomski zdesna” učestvuju glumci iz cijelog regiona. Kako je funkcionisalo to bratstvo i jedinstvo?
 

- Svi smo veoma zahvalni reditelju Srđanu Dragojeviću što je udružio moje kolege od Vardara do Triglava. Na setu je bila veoma pozitivna atmosfera, bilo je kao nekada...

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook