ODLUČILA JAVNOSTI OTKRITI 'PRAVU' ISTINU

Sarajka uvjerena da zna šta se dogodilo s malezijskim avionom!

Arhiva06.04.14, 18:08h

Prošlo je mjesec dana prošlo od nestanka zrakoplova Boeing 777, a raznim teorijama o njegovu nestanku koje su se pojavile u tom periodu, sad stiže i jedna iz BiH

malezijski avionProšlo je mjesec dana prošlo od nestanka zrakoplova Boeing 777, a raznim teorijama o njegovu nestanku koje su se pojavile u tom periodu, sad stiže i jedna iz BiH.

Dnevni list prenosi priču žene iz Sarajeva koja tvrdi da zna što se dogodilo s avionom: "Misterij još traje, ali misterija nema. Malezijski Boeing 777 nalazi se na jednom otoku Maldiva koji nije naseljen, ali je geostrateški iznimno važan. U potpuno je ispravnom stanju i u svakom trenutku može poletjeti", tvrdi ona.

Nije otkriven njezin identitet, ali u pitanju je žena koja "već godinama proučava neobične svjetske pojave i fenomene, a inače se bavi medicinom". U svoju je teoriju sasvim uvjerena i to iz sljedećih razloga: "Apsolutno je nemoguće da Boeing 777 nestane. Takvi zrakoplovi imaju posebne crne kutije koje mogu podnijeti razorne eksplozije i koje u roku 30 dana obvezno pošalju signal. Od 8. ožujka, kada je zrakoplov nestao, bar službeno nije priopćeno da je bilo gdje i bilo tko primio ikakav signal iz crne kutije. Satelitima se danas ne može sakriti ni običan čovjek bez obzira na to gdje se u svijetu nalazio, a kamoli Boeing 777".

Ipak, nije se htjela upuštati u teorije što to točno znači: "U tu vrstu priča ne želim se miješati i uopće se time baviti. Sva moja proučavanja ovog misterija, jedinstvenog do sada u svijetu, pokazuju da je zrakoplov 'živ i zdrav' stigao na jedan otok Maldiva. Što se sve u zrakoplovu nalazilo, ne znam. Ne znam ni što je sve bilo pohranjeno u laptopima putnika, ali pretpostavljam da je bilo itekako važnih podataka i informacija. Uostalom, neki svjetski mediji su objavili da je posebno zanimljivo ono što se nalazilo u laptopima 20 Kineza koji su bili u zrakoplovu", kazala je i dodala: "Uvjerena sam da će se moja proučavanja i ono do čega sam došla jednog dana pokazati točnima. Zrakoplov je promijenio smjer letenja, a radari u njemu su ručno ugašeni. Da se Boeing 777 srušio ili eksplodirao u zraku, sateliti koji pokrivaju cijeli svijet, koji mogu uhvatiti dvojicu ljudi kako pričaju u stanu, pokazali bi smjer pada. Radari mogu otkriti smjer kretanja za sve iznad 150 metara od tla. Iz svega proizlazi da je zrakoplov, nakon što su pilot i kopiloti ručno ugasili radare, samo promijenio pravac letenja. Ništa nije bilo slučajno, sve je ranije izračunato – zrakoplov je nakon gašenja radara imao dovoljno goriva da sigurno sleti na nenaseljeni otok Maldiva. Taj otok zapravo je pod punom kontrolom nekih svjetskih sila koje ga drže, ali u detalje zašto i zbog čega, ne bih se upuštala".

 

(dnevni-list.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook