'ZAGRIJAVANJE' PRED UTAKMICU

Otkriven seks skandal uoči SP-a u Brazilu: Igrači navalili na prostitutke!

Arhiva05.04.14, 18:12h

Navode da su noć prije utakmice s Belgijom igrači doveli nekoliko prostitutki te su se s njima zabavljali cijelu noć, no to očito nije imalo uticaja na njihovu igru pošto su Slonovi dan poslije s Belgijom odigrali 2:2

Prostituka na Poljoprivrednom sajmu zaradila 6.000 eura Seksualni skandal potresa Obalu Slonovače. Naime, uoči prijateljske utakmice protiv Belgije u Bruxellesu, 3. marta su nogometaši ove afričke zemlje ‘za zagrijavanje’ u svoj hotel doveli nekoliko prostitutki.

Vijest su objavili lokalni mediji iz Obale Bjelokosti i naveli kako su navijači zgroženi što je njihova reprezentacija postala pravi bordel.

Abidjan sport ističe da imaju imena igrača ali da uoči nastupa na SP-u u Brazilu ne žele s njima izaći u javnost. Navode da su noć prije utakmice s Belgijom igrači doveli nekoliko prostitutki te su se s njima zabavljali cijelu noć, no to očito nije imalo uticaja na njihovu igru pošto su Slonovi dan poslije s Belgijom odigrali 2:2.

”Grupa naših nogometaša imalo je neprospavanu noć u ponedjeljak 3. marta u Bruxellesu u hotelu u kojem su odsjeli. Nekoliko igrača u svoje je sobe dovelo prostitutke s kojima su se zabavljali cijelu noć”, navodi spomenuti list.

Nadalje, ističe se kako ovo nije prvi put jer se i prošle godine u augustu, kada je reprezentacija gostovala u New Yorku gdje su Bjelokošćani poraženi sa 4:1 od Meksika, dogodila ista stvar. Mediji su za sve okrivili jednu osobu.

”U ovom trenutku kazne bi bile beskorisna stvar, ali ovome mora doći kraj. Niko nema ništa protiv selektora Sabrija Lamouchija, ali on očito nema autoritet nad ovom grupom, a zbog toga se sve ovo i događa”, navodi Abidjan sport.

(Sportski.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook