DVA DANA NA SLOBODI

Monstrum iz Hrvatske silovao svog psa, pa prijetio bivšoj da će je raznijeti bombom

Arhiva04.04.14, 09:37h

Samo dan nakon što je izišao na slobodu silovao je svoju kujicu, a sljedećeg dana se uputio prema domu bivše nevjenčane supruge vičući na sav glas kako će je ubiti, baciti bombu na nju i ako treba odrobijati za to 20 godina. Mještani koji su to čuli odmah su pozvali policiju koja ga je uhapsila

Zatvor novaFoto: Ilustracija

Tek što je izašao iz zatvora, jedan 68-godišnji Hrvat iz Baranje počinio je nova stravična djela zbog kojih je iznova završio iza rešetaka. Muškarac koji ima podeblji dosje ispunjen kaznenim i prekršajnim prijavama silovao je svog psa, a bivšoj nevjenčanoj supruzi je prijetio da će je raznijeti bombom.

Muškarac je izišao iz zatvora 6. marta, a već dva dana kasnije policija ga je ponovno uhapsila. Kako piše Glas Slavonije, samo dan nakon što je izišao na slobodu silovao je svoju kujicu, a sljedećeg dana se uputio prema domu bivše nevjenčane supruge vičući na sav glas kako će je ubiti, baciti bombu na nju i ako treba odrobijati za to 20 godina. Mještani koji su to čuli odmah su pozvali policiju koja ga je uhapsila.

Policiji je poznat od ranije po brojnim kaznenim djelima i prekršajima. Do sad je osuđivan više puta, 37 puta kazneno je prijavljivan, 17 puta prekršajno kažnjavan zbog nasilja u obitelji, a Općinsko državno odvjetništvo protiv njega je pokretalo deset kaznenih postupaka. U podeblji dosje je sad dodao i prijave za kaznena djela prijetnji i mučenja životinja.

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook