MAJKA TRUDNE 13-GODIŠNJAKINJE

Ma ona samo voli mnogo da jede!

Arhiva03.04.14, 10:28h

Trinaestogodišnja djevojčica iz Zaječara, koja bi trebalo da se porodi u maju, zbrinuta je u hraniteljsku porodicu nakon što je škola obavijestila Centar za socijalni rad da roditelji maloljetne trudnice ''ne sarađuju''

trudnoca

Trinaestogodišnja djevojčica iz Zaječara, koja bi trebalo da se porodi u maju, zbrinuta je u hraniteljsku porodicu nakon što je škola obavijestila Centar za socijalni rad da roditelji maloljetne trudnice „ne sarađuju“, piše Blic.

- Naši prosvjetni radnici primijetili su da njoj raste stomak i da drugačije hoda. Obavijestili smo njenu majku i očuha, a odgovor je bio: „Ma ona samo voli mnogo da jede, mnogo je ješna!“ Nezadovoljni odgovorom, kontaktirali smo s Centrom za socijalni rad, oni su otišli kod njih i uz saglasnost majke, preuzeli brigu o devojčici - kaže direktor škole Saša Vojnović.

Juče u kući u kojoj je djevojčica živjela nije bilo nikoga, a njena majka se nije javljala na mobilni telefon.

Djevojčica je pohađala osnovnu školu u jednom zaječarskom selu, u kom je živjela sa majkom i očuhom. Nakon reagovanja Centra, ona je prebačena u zaječarsku osnovnu školu.

Školski drugovi su je odlično prihvatili. Druže se sa njom, na odmoru je uvijek u društvu, čak vode računa o tome da je trčeći slučajno ne povrijede.

Djevojčica i dalje ne želi da otkrije ime muškarca sa kojim je bila intimna.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook