SVAĐA EPSKIH RAZMJERA

Brak Michelle i Baracka Obame pred raspadom?

Arhiva02.04.14, 08:27h

Prema pisanju američkih tabloida, predsjednički par gadno se posvađao zbog nedavnog Michellinog putovanja u Kinu

barack i michelle obamaČini se kako su Michelle i Barack Obama korak do razvoda, prema pisanju američkih tabloida.

Par se gadno posvađao zbog nedavnog Michellinog putovanja u Kinu. Izvori bliski Bijeloj kući kažu kako je Barack pobjesnio nakon što je Michelle odbila otkazati skupocjeni put u Kinu i to nakon što su ga savjetnici informirali kako su u roku od 6 godina potrošili budžet za putovanja od 150 milijuna dolara.

- Ovo je bila svađa epskih proporcija, vjerojatno najgora koju su ikad imali otkako su u Bijeloj kući - rekao je neimenovani izvor.

- Barack nije u stanju više kontrolirati Michelle jer je njihov brak praktički gotov. Radi što želi, a to je da vidi svijeta na račun američkih poreznih obveznika. Kad je Barack upitao zašto još vodi i majku na put, ona se derala na njega da je sretan što ga nije ostavila nakon sramotnog 'selfija' s danskom premijerkom i odjurila je iz sobe - dodao je izvor.

Michelle je tijekom sedmodnevnog putovanja u Kinu odsjela u hotelu Beijing Westin, gdje je noćenje došlo 8.350 dolara. Predsjednički apartman uključivao je 24-satnu poslugu i saunu.

- Michelle je na putovanju tražila da novinari ne slijede svaki njen korak, iako je putovanje opravdano kao "kulturna razmjena" te se željelo naglasiti važnost obrazovanja i suradnja između dvije zemlje. No, svima je jasno da je Barack potpuno izgubio kontrolu nad svojom suprugom - zaključio je.

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook