POSLJEDNJE INFORMACIJE

Objavljen transkript razgovora s kokpitom nestalog aviona: Ima li u ovom razgovoru išta neobično?

Arhiva01.04.14, 15:54h

Transkript razgovora objavljen je nakon što su vlasti ispravile informaciju o posljednjim riječima iz kokpita

Transkript - Malaysia Airlines
Malezijske vlasti objavile su transkript posljednjeg razgovora kontrole leta s kokpitom nestalog Boeinga 777 Malaysia Airlinesa.

Transkript razgovora, koji otkriva kako zapravo ništa neobično nije rečeno, objavljen je nakon što su vlasti ispravile informaciju o posljednjim riječima iz kokpita, piše USA Today. Podsjetimo, ranije je izviješteno kako su posljednje riječi bile "U redu, laku noć", a sada je to ispravljeno u "Laku noć, Malaysian 370", a nije utvrđeno jesu li to bile riječi pilota ili kopilota.

Penzionisani zrakoplovac Angus Houston izjavio je danas na konferenciji za novinare da je ova potraga za nestalim avionom izazovnija od bilo koje druge koju je vidio. "U ovom slučaju posljednja poznata lokacija vrlo je, vrlo udaljena od mjesta kamo je avion letio. Sve je to vrlo kompleksno i zahtjevno", rekao je. "Ono što sada doista trebamo jest pronaći olupinu, a to bi moglo potrajati".

Na letu MH370 bilo je 239 putnika i članova osoblja, a avion je nestao 8. marta nakon što je iz Kuala Lumpura poletio prema Pekingu.

transkript razgovora s kokpitom nestalog aviona
transkript razgovora s kokpitom nestalog aviona

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook