VIDEO / STIŽE DRUGAČIJI DIZAJN

Još malo pa tanak k'o jufka: Hoće li ovako izgledati novi iPhone?!

Arhiva01.04.14, 09:04h

Ako je vjerovati slikama koje su se pojavile na francuskoj stranici Nowwhereelse, iPhone Air mogao bi izgledati - drukčije

iphone air

Ako ste iz nekog razloga pomisliti da manijakalno iskakanje informacija o "ekskluzivnim" fotografijama novog iPhonea neće biti prisutno i u slučaju šestice, prevarili ste se.

Novi Appleov pametni telefon na tržištu bi se trebao pojaviti u septembru, a već imamo čitav niz nagađanja kako će uređaj izgledati, piše Index.

Ako je vjerovati slikama koje su se pojavile na francuskoj stranici Nowwhereelse, iPhone Air mogao bi izgledati - drukčije.

Doduše, ovakvim informacijama valja pristupati s oprezom čak i kada nije prvi april, ali "iphoneovska" su predviđanja uvijek zanimljiva pa nema razloga da se i ovaj ne prenese.

Uglavnom, iPhone bi trebao biti tanji i zaobljeniji, a pomalo podsjeća na HTC One. Slična smo predviđanja vidjeli i na stranici Mac Rumors, ali uzmemo li obzir činjenicu da od iPhonea 4 gledamo praktički jedan te isti proizvod, pitanje je koliko ovakve vijesti uopće drže vodu.

Britanski dizajner Sam Beckett prošlog je mjeseca dao vjerovatno najrealnije predviđanje kako će nova šestica izgledati pa tako u njegovom videu možemo vidjeti uređaj koji izgleda gotovo identično kao iPhone 5S.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook