NAKON KIŠE KONAČNO SUNCE

Uživajte u proljeću: Kakvo nas vrijeme očekuje prvog dana vikenda...

Arhiva29.03.14, 09:52h

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne, u Bosni po kotlinama bit će magle ili niske oblačnosti. Vjetar će biti slab, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevne temperatura kretat će se od 13 do 21 stepen

Banjalučke ljepotice otkrile duge vitke nogeU Bosni i Hercegovini jutros je bilo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 7.00 sati: Bjelašnica -1 stepen, Bihać 3, Banja Luka i Bugojno 4, Kupres 5, Doboj, Sanski Most, Sarajevo, Sokolac, Stolac, Tuzla i Zenica 6, Goražde, Srebrenica i Zvornik 7, Bijeljina 8, Livno i Trebinje 9, Gradačac 10, Neum 11 i Mostar 14.

Atmosferski pritisak je u Sarajevu iznosio 947 milibara, za 5 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne, u Bosni po kotlinama bit će  magle ili niske oblačnosti. Vjetar će biti  slab, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevne temperatura kretat će se od 13 do 21 stepen.

U Sarajevu će biti pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura iznosit će oko 15 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/aa)

New Year, New Changes!
Losing Weight? Saving Up? New Job? More Travel? Find it all here!
click here
ValueDealShopper.com

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook