KRITIKOVAO OBAMU

Steven Seagal u otvorenom pismu: Putin je moj brat!

Arhiva28.03.14, 14:51h

Slavni akcijski junak napisao je podugačko pismo za Rossiskaya Gazetu u kojem daje podršku ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu

Steven Seagal novaVeć dugo poznata je fascinacija Stevena Seagala ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, a sada je poznati akcijski junak u dugačkom pismu Rossiskaya Gazeti napisao kako je Putin "jedan od najvećih svjetskih vođa današnjice".

Seagal kaže kako Putina smatra "prijateljem, smatra ga bratom".

Njih dvoje zbližili su se zbog ljubavi prema fitnesu i borilačkim vještinama, u trenutku dok je Putin pozvao na oživljavanje sovjetskog načina ocjenjivanja fizičke spreme kod osnovnoškolaca. Također, ranije ovog mjeseca, njih dvojica pojavila su se zajedno na događaju kojim se promicao zdravi način života među mladima.

Seagal je napisao i kako je "on Amerikanac i voli svoju zemlju", a američku vanjsku politiku prema Ukrajini nazvao je "idiotskom".

- Nije tajna da dijelim političke stavove Republikanaca i da mi se ne sviđaju potezi predsjednika Obame. Na puno načina, to čak i nije njegova krivica, no ljudi u njegovom užem krugu imaju političke poglede koji su dijametralno suprotni Rusiji. Po mom mišljenju, situacija gdje su SAD i Rusija na suprotnim stranama ograde je nenormalna. I vidim svoju zadaću da napravim sve kako bih olakšao normalizaciju odnosa. Svima će koristiti - napisao je Seagal.

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook