DIRLJIVA PRIČA

Djevojka pronašla majku koja je ostavila u toaletu prije 27 godina

Arhiva27.03.14, 13:46h

Ketrin Depril (27), koja je putem Fejsbuka apelovala na ljude da joj pomognu da pronađe biološku majku koja ju je napustila kao bebu, konačno je uspjela u tome. Djevojka je pronašla majku, koja ju je ostavila u toaletu restorana brze hrane "Burger King" nekoliko sati nakon što se rodila

ketrin Ketrin Depril (27), koja je putem Fejsbuka apelovala na ljude da joj pomognu da pronađe biološku majku koja ju je napustila kao bebu, konačno je uspjela u tome. Djevojka je pronašla majku, koja ju je ostavila u toaletu restorana brze hrane "Burger King" nekoliko sati nakon što se rodila.

 - Dobila sam zagrljaj koji sam priželjkivala prethodnih 27 godina. Ona je bolja od bilo čega što sam mogla da zamislim. Tako je slatka i fantastična. Presrećna sam - izjavila je Ketrin, nakon što se srela sa majkom u istom gradu u kom je i napuštena prije skoro tri decenije, Alentaunu.

 Fotografija koji je Deprilova postavila na svoj Fejsbuk profilu 2. marta "podijeljena" je više od 30.000 puta. Jedna od mnogih osoba koje su vidjele ovu fotografiju bila je i njena majka, koja je odmah kontaktirala kćerkinog advokata.

 Ketrin i njena majka, koja je željela da ostane anonimna, po prvi put su se sastale u ponedjeljak u advokatovoj kancelariji. Prvi susret majke i kćerke nakon 27 godina bio je jako emotivan.

 - Bila je jako potresena što je morala da me napusti, i nije da je to željela, ali osjećala je da ne postoji drugi način. Tada je imala samo 17 godina. Ostavila me je negdje gdje je znala da će me pronaći - priča Ketrin, koja je dobila nadimak "Beba iz Burger Kinga".

 Deprilova je oduvijek znala da je usvojena, ali tek sa 12 godina su joj roditelji dali svesku u kojoj su sačuvali sve isječke iz novina o pronalasku bebe u toaletu restorana za brzu hranu.

 - Otvorila sam prvu stranu, i tu je stajala moja slika. Zatim sam okrenula sljedeću stranicu, i vidjela sam sve priče o "bebi iz Burger Kinga". Majka koja me je usvojima je sačuvala sve te tekstove - prisjeća se ona.

 Ketrinin advokat je rekao da je njena biološka majka ostala u drugom stanju nakon što je silovana dok ne bila na putu u inostranstvu. Trudnoću je krila od svojih roditelja, a bebu je ostavila u "Burger Kingu" da ne bi morala da odgovara na sva ona pitanja koja postavljaju u bolnicama.

 

(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook