DOGS TRUST VAS POZIVA

Veliki događaj za djecu, vlasnike i ljubitelje pasa u subotu ispred BBI Centra

Arhiva27.03.14, 10:40h

Djeca će imati priliku da učestvuju u zabavnim edukativnim radionicama, a članovi DTBH i volonteri biti tu da odgovore na sva pitanja

dogs trust

Dogs Trust Bosne i Hercegovine (DTBH) koji trenutno provodi kampanju besplatne sterilizacije vlasničkih pasa u Kantonu Sarajevo i u Istočnom Sarajevu, organizira veliki edukativno-zabavni događaj za sadašnje i buduće vlasnike pasa, djecu i sve ljuitelje pasa, u subotu, 29.3.2014. godine, na platou BBI Centra u Sarajevu, sa trajanjem od 11:00 do 15:00 sati.

Događaj je prilika vlasnicima pasa da zakažu besplatnu sterilizaciju i mikročiping za svog psa na licu mjesta! U dodatku, djeca će imati priliku da učestvuju u zabavnim edukativnim radionicama koje promoviraju sigurnost i odgovorno vlasništvo pasa, dok će stručnjaci, članovi DTBH i volonteri biti tu da odgovore na sva pitanja i podijele korisne materijale.

Glavni događaj bit će susret sa zvijezdom ”ZdrAV, ZdrAV” kampanje, sretnim i prijateljski raspoloženim psom, Aleksom.

Kampanja besplatne sterilizacije vlasničkih pasa u Kantonu Sarajevo i Istočnom Sarajevu dio je mjera sveobuhvatne kontrole populacije pasa i doprinosi smanjenju broja pasa na ulici. Kampanja koja je počela 17.3.2014. trajat će do 12.4.2014. godine.
(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook