TRENER SVIH TRENERA

Ćiro Blažević: U svakoj normalnoj državi Mamić bi završio u ludnici

Arhiva26.03.14, 20:54h

Robert Jarni će sa Sarajevom biti prvak BiH! Zapiši to! Neka mi oproste u Želji, Borcu, Širokom, ali momčad s Koševa ima najboljeg trenera – govorio je Ćiro Blažević

Miroslav Ćiro Blažević novaRobert Jarni će sa Sarajevom biti prvak BiH! Zapiši to! Neka mi oproste u Želji, Borcu, Širokom, ali momčad s Koševa ima najboljeg trenera – govorio je Ćiro Blažević u razgovoru za Dnevni Avaz.

Trener svih trenera također smatra kako je nekadašnji lijevi bek Vatrenih rođen da jednoga dana postane trener Dinama ili Hajduka.

- Još dok sam bio izbornik kod njega sam uočio trenersku žicu. Ni Boban ni Šuker, u Jarnija sam imao najveće povjerenje. Svakim danom sve više sazrijeva kao moderan trener i jednog će se dana vratiti na velika vrata u hrvatski nogomet. On je trener za Hajduk, za Dinamo.

Kada je u pitanju Dinamo, Ćiro je otkrio zašto više ne podržava Modri klub.

- Nisam više simpatizer Dinama zbog Zdravka Mamića. Draži mi je Hajduk! Samo zbog Mamića. Navijači Hajduka govore 'da nam je Mamić', a ne shvaćaju da je on grobar Hajduka i hrvatskog nogometa. On osvaja trofeje tako što sam odlučuje tko će suditi, i tko će biti na kojoj listi. Čak ni u Bosni, gdje misle da ima svega i svačega, on ne bi mogao proći. U svakoj normalnoj državi Mamić bi završio u zatvoru ili ludnici. On je u svim mogućim sukobima interesa - govorio je Ćiro.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook