ŠOKANTNI INCIDENT

Evo šta se dogodi kad plavuša prođe pored Egipćana?

Arhiva26.03.14, 17:38h

Šokantna videosnimka prikazuje seksualno uznemiravanje studentice unutar kampusa egipatskog Sveučilišta Kairo. Odjevena u ružičasti top i uske hlače, postala je meta napaljenih studenata

plavuša u kairuŠokantna videosnimka prikazuje seksualno uznemiravanje studentice unutar kampusa egipatskog Sveučilišta Kairo. Odjevena u ružičasti top i uske hlače, postala je meta napaljenih studenata.

Dok prolazi kampusom, oko nje se stvara sve veći krug mladića koji zvižde i urliču. 

Sveučilišni stražari ispratili su djevojku do izlaza, nakon što se zaključala u WC kako bi umaknula gomili mladića koji su je navodno pokušavali razodjenuti, piše Independent. 

Dekan Pravnog fakulteta Sveučilišta Kairo Gaber Naser za incident je okrivio djevojku navodeći da je njezina odjeća bila 'pomalo nekonvencionalna'. 

'Ta djevojka ušla je u kampus odjevena u abaju, a potom ju je skinula i pojavila se u toj odjeću koja je prouzročila... Ali to ne opravdava (incident)', rekao je Naser za egipatski ONTV.  Naknadno je rekao da su ga mediji 'pogrešno citirali' i da će izgrednici biti kažnjeni.

Mariam Kirollos, aktivistica za ženska prava, tvitala je da bi dekan trebao biti 'ispitan i izgnan' i da bi istraga ovog incidenta trebala započeti istog trenutka.

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook