SUD ODLUČIO

Severina dobila skrbništvo nad sinom Aleksandrom

Arhiva26.03.14, 16:05h

Milan Popović pojavio se na sudu u društvu svojih odvjetnika, a Severina ovog puta nije došla

 Severina ponovo u seksi izdanjuSkrbništvo nad dvogodišnjim Aleksandrom pripalo je Severini, a Milan Popović dobio je pravo posjeta svaki drugi vikend, na najdulje razdoblje od pet dana, s time da će sina moći voditi i izvan zemlje. Također, sutkinja je dosudila i 15.000 kuna alimentacije, no Severina nije zadovoljna tim iznosom, s obzirom na Milanovu imovinsku situaciju, a njezina odvjetnica Jadranka Sloković najavila je da će se žaliti na tu odluku. Žalit će se i zbog dopuštenja da Aleksandar smije s ocem izaći izvan Hrvatske.

Epilog je to jednog od najrazvikanijih procesa skrbništva u posljednje vrijeme, ali i točka na i odnosa između Severine i Milana Popovića.

Dok se Milan Popović pojavio na sudu u društvu svojih odvjetnika, Severina ovog puta nije došla

Milan Popović i Severina dosad su održali četiri ročišta na kojima je sud trebao odlučiti tko je bolji roditelj za njihova dvogodišnjeg sina Aleksandra. Dok je Milan tražio zajedničko skrbništvo, Severina to nije htjela dopustiti, a nekad idilična ljubavna priča pretvorila se u gorak okršaj.

Suđenje je počelo prošle jeseni, a otad Milan Popović svako druženje s Aleksandrom provodi u Zagrebu jer mu je sudski zabranjeno odvoditi dijete izvan granica Hrvatske.

Oboje su angažirali jake odvjetnike – Severina Jadranku Sloković, a Milan se odlučio za Ljubu Viskovića Pavasovića.

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook