LANA POPOVIĆ NE GUBI VRIJEME

Supruga Darka Šarića tražila sastanak s mužem u 'ljubavnoj sobi': Velika joj je želja da njihov sin dobije sestru ili brata

Arhiva25.03.14, 19:28h

Lana Popović, nevjenčana supruga Darka Šarića, stigla je juče u sud u pratnji obezbjeđenja, a svaku priliku koristila je da uhvati suprugov pogled i podrži ga osmjesima

Lana Popović sa sinom AleksomLana Popović, nevjenčana supruga Darka Šarića, stigla je juče u sud u pratnji obezbjeđenja, a svaku priliku koristila je da uhvati suprugov pogled i podrži ga osmjesima, javlja srbijanski Informer.

Lana je od advokata i uprave pritvora već zatražila da se sastane u "ljubavnoj sobi". Iako joj je objašnjeno da Šarić po zakonu, dok je u pritvoru, nema pravo na intimne susrete, ona je na tome nastavila da insistira.

"Lana kaže da se Darko sam predao i da bi bio red da im se omogući da budu malo sami. Kaže da bi jako želela da zatrudni i da njihov Aleksa dobije sestru ili brata", prenosi izvor.

Šarićeva supruga se u pauzi jučerašnjeg suđenja povjerila prijateljima da joj je trenutno najveći problem da što prije nađe kućnu pomoćnicu, piše Informer.

"U totalnom sam haosu, ništa ne stižem. Hitno mi treba žena za kuhanje i spremanje kuće pošto nemam vremena time da se bavim, a nisam baš vična domaćica", požalila se Popovićeva.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook