KAD ODGOJ KRENE PO ZLU

Majka htjela kćerki da održi lekciju, ali...

Arhiva24.03.14, 17:29h

Majka iz Kolorada htjela je svojoj kćerki da održi lekciju na Facebooku, ali na njen račun stigla gomila uvredljivih komentara

majka facebook

Majka iz Kolorada htjela je svojoj kćerki da održi lekciju na Facebooku, ali na njen račun stigla gomila uvredljivih komentara.

Naime, u želji da pokaže kćerki kako se brzo stvari šire Facebookom, Kira Hadson objavila je fotografiju svoje kćerke i zamolila svoje Facebook prijatelje da je podijele.

Njena kćerka na fotografiji je pozirala s natpisom na kojem je pisalo: 3/18/14: Mama pokušava da mi pokaže koliko ljudi može vidjeti fotografiju jednom kad je objavljena na internetu". Pored objavljene fotografije majka je sve objasnila: "Moja 12-godišnja kćerka ne razumije zašto joj ne dam da ima Instagram ili Facebook. Molim vas, lajkajte ovu fotografiju i podijelite je... Ona nikako da shvati!

Međutim Kira nije očekivala da će fotografija njene kćerke završiti na stranici 4chana na kojem anonimni objavljuju raznorazne slike i komentare. Korisnici su potom pronašli Facebook profil Kire Hadson, njenu adresu i broj telefona.

Čitavu srijedu majka je primala telefonske pozive od nepoznatih ljudi, a na njen kućni prag dolazili su dostavljači s picama. Korisnici 4chana htjeli su majku da nauče pameti.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook