SPREMNE ZA UŽIVANJE

Dokazano kad žene dosežu vrhunac seksualnog samopouzdanja

Arhiva20.03.14, 14:13h

Odgovarajući na pitanja koliko imaju samopouzdanja u krevetu i koliko su zadovoljni svojim ljubavnim životom jedna od četiri osobe kazala je da je potpuno nezadovoljna

orgazam novaŽene dosežu vrhunac seksualnog samopouzdanja u 31. godini, otkrilo je novo istraživanje

Studija Singles247.com s 2000 muškaraca i žena tako je otkrila da se većina žena u 31. godini osjeća dovoljno iskusno pa su sigurne u svoju spolnu moć i obline tijela. Najmanje seksualnog samopouzdanja žene imaju u 25. godini jer su nesigurne u svoj izgled.

Odgovarajući na pitanja koliko imaju samopouzdanja u krevetu i koliko su zadovoljni svojim ljubavnim životom jedna od četiri osobe kazala je da je potpuno nezadovoljna. U studiji su sudjelovale osobe u dobi od 18 do 60 godina. Muškarci pak imaju najviše samopouzdanja u ranim tridesetima, a vrhunac doživljavaju u 33. godini.

Za samopouzdanje u krevetu djelomično je odgovoran osjećaj da se nalazite u kvalitetnoj vezi, ali samo je 12 posto ispitanika reklo da je u potpunosti zadovoljno svojim životom. No najviše od svega ispitanici su istaknuli kako je za dobar seksualni život važna hemija i osjećaj ugode. Trećina njih smatra da im je sadašnji partner najbolji kojeg su imali dok 30 posto muči to što im je seks postao rutina.

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook