MONICA LEWINSKY NIJE BILA DOVOLJNA

Bill Clinton upetljan u još jedan seks skandal?

Arhiva19.03.14, 16:20h

Bivši američki predsjednik Bill Clinton mogao bi zauvijek ugasiti predsjedničke snove svoje supruge Hillary budući da se njegovo ime (opet) spominje u seks-skandalu

Bill i Hillary Clinton

Bivši američki predsjednik Bill Clinton mogao bi zauvijek ugasiti predsjedničke snove svoje supruge Hillary budući da se njegovo ime (opet) spominje u seks-skandalu. Naime, Clintona se prozvalo u sudskom sporu njegovog prijatelja Jeffreyja Epsteina, piše Radar Online.

Clintonovo ime nekoliko se puta spominje u sudskom izvještaju pa je tako jedna žena priznala da se zabavljala s Clintonom i Epsteinom na otoku te su s njima bile još dvije mlade djevojke. Također je priznala kako su orgije bile redovita pojava na otoku, prenosi Dnevnik.hr.

Dokumenti ne optužuju Clintona za učestvovanje, no navode njegove učestale pohode otoku u razdoblju između 2002. i 2005., piše Enquirer. Ispis telefonskih poziva također ukazuje kako Clinton duguje neke usluge Epsteinu.

Ne sumnjamo da će Hillaryni protukandidati ovaj događaj iskoristiti kako bi onemogućili njezin dolazak u Bijelu kuću. No ne treba u potpunosti i vjerovati informacijama koje objavljuje National Enquirer koji je na glasu kao tabloid sumnjihiv izvora informacija.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook