MEHMED BAJRAKTAREVIĆ REAGUJE NA PISANJE DEPO PORTALA

Nisam ja bivši direktor muzičke škole na Ilidži, niti sam član ijedne političke partije!

Arhiva19.03.14, 10:41h

Vijeće za štampu u Bosni i Hercegovini uputilo je na adresu DEPO Portala prigovor koji je dostavio anonimni "prosvjetni radnik" u ime Mehmeda Bajraktarevića, koje objavljujemo u cjelosti

Mehmed BajraktarevićVijeće za štampu u Bosni i Hercegovini uputilo je na adresu DEPO Portala prigovor koji je dostavio anonimni "prosvjetni radnik", a u kojem se reaguje na pisanje našeg medija u tekstu "Kontraudar zbog upada u Muzičku školu: Na Ilidži osvanuli plakati 'Kriminalna snaga BiH' sa likom načelnika Senaida Memića"

Anonimni "prosvjetni radnik" u svom reagiranju, a u ime Mehmeda Barjaktarevića ističe sljedeće:

"Dana 23.02.2014.godine, u rubrici Hronika, objavili Ste članak "KONTRAUDAR ZBOG UPADA U MUZIČKU ŠKOLU: Na Ilidži osvanuli plakati 'Kriminalna snaga BiH' sa likom načelnika Senaida Memića!", u kojem ste svjesno ili nesvjesno iznijeli laži o gosp. Mehmedu Bajraktareviću.
 
1. Gosp. Mehmed Bajraktarević nikada nije bio, niti je sada član ijedne političke partije, a u tekstu navodite kako načelnik Općine Ilidža štiti stranačkog kolegu.

2. U tekstu navodite kako je gosp. Mehmed Bajraktarević bivši direktor muzičke škole na Ilidži, što također nije istina. (Ovu informaciju možete provjeriti u nadležnom Ministarstvu i Inspekciji rada)."

Ovom prilikom izvinjavamo se gospodinu Mehmedu Bajrakatareviću ukoliko smo svojim pisanjem povrijedili njegova politička i profesionalna uvjerenja, a pristiglo reagiranje, u izvornom obliku, objavljujemo u nastavku:      

reagiranje Mehmeda Bajraktarevića

(DEPO PORTAL)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook