ZBOG NESRETNE LJUBAVI

Ubila se pred prijateljima na Instagramu

Arhiva18.03.14, 15:41h

Ona je nedjeljama najavljivala da će zbog raskida oduzeti sebi život jer nije mogla da živi bez partnera, ali to niko od njenih prijatelja nije shvatao dovoljno ozbiljno

kineskinja 1

Mlada Kineskinja iz Šangaja, poznata samo pod korisničkim imenom Jojostai1012, izvršila je samoubistvo zbog dečka koji ju je ostavio, ali je samo nekoliko minuta prije kobnog čina uzastopno na Instagamu objavljivala fotografije svojih posljednjih trenutaka u životu, a zatim skočila kroz prozor zgrade.

Inače, ona je nedjeljama najavljivala da će zbog raskida oduzeti sebi život jer nije mogla da živi bez partnera, ali to niko od njenih prijatelja nije shvatao dovoljno ozbiljno.

Na društvenim mrežama mlada Kineskinja je pisala da je, otkad je ostala sama, uvijek tužna i da po cijeli dan plače. Prije tragičnog čina ona je na Instagram najprije postavila nekoliko fotografija na kojima se vidi kako je lijepo sređena i našminkana, ali s tužnim izrazom lica, a zatim je ovjekoviječila i trenutak kad je na svom krevetu zapalila gomilu stvari bivšeg dečka i sve što ju je na njega podsjećalo.

Tu fotografiju poslala je i nekadašnjem partneru s porukom: „Kad budem mrtva, proganjaću te po cijeli dan i noć“, a zatim se ubila.

kineskinja 1

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook