VIDEO/ NESTALI MALEZIJSKI AVION

Jesu li zadnje riječi upućene kontroli leta bile tajni signal za opasnost?

Arhiva18.03.14, 14:52h

Procurili su novi detalji istrage misteriozno nestalog zrakoplova Malaysia Airlinesa . Istražitelji sada razmatraju jesu li posljednje riječi koje je kopilot uputio kontroli leta bile tajni signal kojim je htio upozoriti na to da su u opasnosti

malezijski avionProcurili su novi detalji istrage misteriozno nestalog zrakoplova Malaysia Airlinesa . Istražitelji sada razmatraju jesu li posljednje riječi koje je kopilot uputio kontroli leta bile tajni signal kojim je htio upozoriti na to da su u opasnosti.

Podsjetimo, kopilot Fariq Abdul Hamid (27) je prilikom posljednjeg javljanja kontroli leta poručio 'U redu, laku noć', nakon čega je prekinuta sva komunikacija. S obzirom da su to dosta neuobičajene riječi za odjavljivanje, dužnosnici se pitaju je li to zapravo bio tajni znak kako nešto nije u redu.

U međuvremenu, obitelji putnika nestalog zrakoplova toliko su očajne u svojim zahtjevima za dobivanje više informacija od malezijske vlade da su zaprijetile kako će u znak protesta štrajkati glađu.


- Nemamo nikakvih informacija i svi su s razlogom zabrinuti. Obitelji putnika namjeravaju otići do malezijske ambasade kako bi se našli a veleposlanikom. On se već trebao pojaviti, ali nije. Svi su jako zabrinuti, tako da se može čuti kako pričaju o štrajku glađu - izjavio je Wen Wancheng čiji je sin jedan od 239 putnika nestalog zrakoplova.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook