VIDEO/ PRAVA ZABAVA U SARAJEVU

Ako niste bili, gledajte: Rođendanska fešta u The Pubu na Malti uz 'Bolero'...

Arhiva15.03.14, 10:48h

I kao što to uvijek biva kada se u ovom pubu prave svirke i fešte, i ovoga puta bila je to odlična zabava, sa primjesom nostalgije za sve one koji su bend "Bolero" slušali i voljeli još u godinama prije posljednjeg rata. Ako niste bili, gledajte...

Bolero u The PubuPopularni The Pub na Malti prije dva dana proslavio je svoj četvrti rođendan, a za muzički ugođaj bio je zadužen stari dobri "Bolero".

I kao što to uvijek biva kada se u ovom pubu prave svirke i fešte, i ovoga puta bila je to odlična zabava, sa primjesom nostalgije za sve one koji su bend "Bolero" slušali i voljeli još u godinama prije posljednjeg rata.

Grupa Bolero djelovala je od 1985. do '89. godine, ali je u tom kratkom vremenu izbacila gotovo desetak hitova koji se i danas rado slušaju, poput Jelene, Galebova, Sjećanja, Krčmarske Moskve, Jesenjina, Konjuh planine...

Bend se obnovio 2010. godine kao Bolero-reunion, a od prošle godine ponovo koncertno djeluje.

Za sve one koji nisu bili prije dvije večeri na fantastičnoj rođendanskoj fešti u The Pubu, donosimo kratki video rezime, a za one koji žele čuti Bolero uživo, preporuka da ne propuste njihov koncert u aprilu, u Cinema klubu Sloga.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook